PRODUSELE ELIDE FIRE®

Cel mai simplu și sigur mod de a stinge un incendiu

Știați că 90% dintre oameni nu știu cum să folosească un dispozitiv de stingere a incendiilor?

Bila extinctoare ELIDE FIRE®

ELIDE FIRE®se bazează pe o tehnologie revoluționară care oferă soluții mult mai avansate decât extinctoarele portabile. Limitele și problemele asociate metodelor de stingere convenționala (întreținere, instruire etc.) sunt la originea dezvoltării sale. Este ușor de folosit și asigură protecție permanentă, deoarece se auto-activează în prezența unei flăcări, fără intervenția omului

Bila extinctoare ELIDE FIRE® a fost creată ca raspuns la densitatea tot mai mare și continua a comunităților urbane care se confruntă cu un risc imens de dezastre potențiale legate de incendii. Necesitatea unei măsuri proactive de siguranță împotriva incendiilor devine evidentă.

DEVINO DISTRIBUITOR ELIDE FIRE

CLIENȚII NOȘTRI

DEVINO DISTRIBUITOR ELIDE FIRE®

ELIDE FIRE®este o descoperire tehnologică care s-a afirmat rapid ca produs standard pe piața produselor de stingere a incendiilor în ultimii ani. Bazat pe o tehnologie revoluționară, mingea de foc se autodetonează în contact cu focul, astfel că este inevitabil ca va depăși orice alt produs de stingere a incendiilor. Fă și tu parte din fenomenul ELIDE FIRE®.

Află mai multe
Comparatie bila extinctoare extinctor normal