PRODUSELE ELIDE FIRE®

Cel mai simplu și sigur mod de a stinge un incendiu

Știați că 90% dintre oameni nu știu cum să folosească un dispozitiv de stingere a incendiilor?

Bila extinctoare ELIDE FIRE®

ELIDE FIRE®se bazează pe o tehnologie revoluționară care oferă soluții mult mai avansate decât extinctoarele portabile. Limitele și problemele asociate metodelor de stingere convenționala (întreținere, instruire etc.) sunt la originea dezvoltării sale. Este ușor de folosit și asigură protecție permanentă, deoarece se auto-activează în prezența unei flăcări, fără intervenția omului

Bila extinctoare ELIDE FIRE® a fost creată ca raspuns la densitatea tot mai mare și continua a comunităților urbane care se confruntă cu un risc imens de dezastre potențiale legate de incendii. Necesitatea unei măsuri proactive de siguranță împotriva incendiilor devine evidentă.

DEVINO DISTRIBUITOR ELIDE FIRE

CLIENȚII CARE AU ALES ELIDE FIRE®

UȘOR DE UTILIZAT

Proiecte de succes &
Studii de caz

Portofoliul de clienți ai bilei extinctoare automate ELIDE FIRE® include o varietate de domenii, cum ar fi echipamente aflate sub tensiune (maxim 5000 V), centrale eoliene, fabrici de cherestea, spitale, clădiri de birouri, depozite marfă, spații comerciale, silozuri, benzinării, spații tehnice și electrice, centrale de gaz/boilere, garaje, depozite cu materiale inflamabile.