Bila extinctoare ELIDE FIRE®

Cel mai simplu și sigur mod de a stinge un incendiu

Bila extinctoare ELIDE FIRE®

Bila extinctoare automatăELIDE FIRE® se bazează pe o tehnologie revoluționară care oferă soluții mult mai avansate decât extinctoarele portabile, avănd un sistem de activare automată la contactul cu flacăra. Acestă bilă acoperă un spațoi de 8-10 mp. Este recomandată panouri și echipamente electrice aflate sub tensiune (până la 5.000V), spații greu accesibile, flote auto, bărci cu motor, yachturi, vapoare, spații înguste, etc.

ELIDE FIRE ® este certificată de I.G.S.U și pentru utilizare în Comunitatea Europeană și asigură conformitatea produselor cu cerințele UE.

PREȚ: 1.050 RON

Prețul NU include TVA.

CUMPARĂ ACUM
Clasele de foc

Vei fi redirectat către magazinul online Elide Fire®

Bila extinctoare ELIDE FIRE® se bazează pe o tehnologie revoluționară care oferă soluții mult mai avansate decât extinctoarele portabile. Limitele și problemele asociate metodelor de stingere convenționala (întreținere, instruire etc.) sunt la originea dezvoltării sale. Este ușor de folosit și asigură protecție permanentă, deoarece se auto-activează în prezența unei flăcări, fără intervenția omului.

Bila extinctoare ELIDE FIRE® a fost creată ca răspuns la densitatea tot mai mare și continua a comunităților urbane care se confruntă cu un risc imens de dezastre potențiale legate de incendii. Necesitatea unei măsuri proactive de siguranță împotriva incendiilor devine evidentă.

Cum funcționează

Bila extinctoare ELIDE FIRE® este foarte ușor de utilizat și oferă protecție suplimentară, deoarece se auto-activează în prezența focului. Nu este necesară nicio pregatire sau vreo abilitate specială pentru utilizărea bilei extinctoare ELIDE FIRE®. Este accesibil tuturor.

În doar 3 până la 10 secunde după contactul cu flacăra, detonatorul situat în interiorul bilei extinctoare ELIDE FIRE® activează fitilul pe suprafața sa exterioară.

Se produce o explozie imediată: pulberea de stingere se dispersează pe o suprafață de până la 4 metri pătrați (echivalenta cu un stingător de incendiu standard de 2,5 kg). Forța exterioară a exploziei împinge apoi oxigenul din zona de incendiu, focul se stinge instantaneu prin acțiunea respirației.

Mod de utilizare

Este foarte simplu, aruncați mingea în foc, se va activa automat și se va dispersa imediat agentul de stingere pentru a stinge focul. Dacă se produce un incendiu într-o încapere neocupată, Bila extinctoare ELIDE FIRE® se va activa în contact cu focul și va emite, în plus față de acțiunea sa de stingere, un semnal sonor în momentul detonării. Prin această caracteristică, bilele pot fi plasate oriunde există pericol de incendiu, cum ar fi în bucătăria dvs. sau deasupra punctelor de alimentare adesea supraîncărcate, în apropierea unui dulap electric, într-o mașină, într-o barcă... Pe scurt, tot ce vrei să protejezi.

Utilizare activă: Când un foc izbucnește, aruncați pur și simplu mingea spre foc. Acesta va intra în contact cu flăcările și va activa în 3 până la 10 secunde. Nu există părți mobile sau electrice: bilele au diametrul de 152 mm și cântăresc 1,3 kg (+/- 0,2 kg), este foarte ușor de utilizat.

Utilizare activă bila ELIDE FIRE

Utilizare pasivă: Una dintre cele mai importante beneficii ale bilei extinctoare este că se în cazul în care se produc cele mai multe incendii, se va activa automat când intra în contact cu flacăra.

Utilizare pasivă Bila Extinctoare

Cea mai bună opțiune pentru utilizarea pasivă este instalarea mingii în locurile cele mai vulnerabile. Bilele pot fi fixate pe un suport sau pur și simplu plasate pe o suprafață plană, vizibile și usor accesibile. Zonele cele mai recomandate sunt zone cu risc ridicat, cum ar fi dulapuri electrice, bucătarii, încăperi de depozitare, compartimente pentru motoare etc.

Montaj Bila Extinctoare

sunt avantajele Bilei extinctoare ELIDE FIRE®?

Auto-activare
Auto-activare

Bila se activează chiar și într-un spațiu sau într-o zonă neocupată asigurând rolul de supraveghere 24 / 24h.

Ușor de utilizat
Ușor de utilizat

Nu există parți mobile sau componente mecanice. Cost zero de instruire

Compactă și ușoară
Compactă și ușoară

Diametrul bilei este de 152 mm și greutatea sa de 1,3 kg (+/- 0,2 kg) astfel încât produsul este de compact și ușor de depozitat sau de utilizat.

Avertizare sonoră
Avertizare sonoră

Sunetul de 120 dBA anunță imediat persoanele din imediată apropiere ceea ce face ca bila să devină instrumental perfect pentru spații mari de depozitare.

Cresterea securității utilizatorilor
Creșterea securității utilizatorilor

Nu este nevoie să vă apropiați de pentru a stinge focul

Siguranță în exploatare
Siguranță în exploatare

Forța generată de activarea mingii nu este periculoasă pentru oameni.

Flexibilitate în montaj
Flexibilitate în montaj

Designul său estetic și instalarea ușoară permit ca acesta să fie pur și simplu asezatâ pe o masă sau suspendatâ pe un perete datorită suportului metalic

Nu este necesară întreținerea
Nu este necesară întreținerea

Timpul de performanță al produsului este de 5 ani, timp în care nu este necesară nicio acțiune de inspecție sau întreținere.

Cel mai avantajos cost de protectie
Cel mai avantajos cost de protectie

In calitate de utilizator, veți beneficia de cea mai rentabilă protecție pe toată durată de viață a produsului.

Nu există alarme false
Nu există alarme false

Bila nu se activează în absența focului

Aplicații ale bilei extinctoare ELIDE FIRE®

Calitate recunoscută la nivel mondial

ELIDE FIRE® este o invenție brevetată care a beneficiat de peste 50.000 de teste de asigurare a calității pentru a asigura performanța sa. În plus, produsul a câștigat medalia de aur pentru cea mai bună inovație În Eureka inovație Europe Awards, medalia de bronz la Premiul Genius al Japoniei, OMPI Medalia de aur Premiul, Medalie de Aur Premiul KIPA Coreea Medalia de aur de Sud, de aur a Agenției Federale pentru Știința și Inovare a Federației Ruse și de Consiliul Național de Cercetare din Thailanda. Bila extinctoare Elide Fire® este certificată pentru utilizare în Comunitatea Europeană și asigură conformitatea produselor cu cerințele UE.

Standarde internationale respectate de bila ELIDE FIRE

Caracteristici tehnice

Greutatea agentului de stingere 1,3 kg (+ sau - 0,2 kg)
Greutate totală 1,5 kg (+ sau - 0,2 kg)
Diametru 15,2 cm
Timp de activare 3 - 10 secunde în contact cu flacăra
Avertizare 120-140 dBA
Asigură stingerea incendiului pentru o suprafață de 8 - 10 mp
Tip produs Stingător pirotehnic
Categorie produs P1, NEC: 4,0 grame
Marcajul CE NB 1395 - P1-0128 / 2010 (standard european)

ELIDE FIRE® asigură stingerea și monitorizarea următoarelor clase de incendiu

Clasa A - Foc uscat (lemn, hârtie, țesături...)
Clasa B - Incendii (lichide inflamabile, materiale plastice...)
Clasa C - Incendii de gaze (propan, butan...)
Echipamente aflate sub tensiune, până la 5000 V

CLIENȚII CARE AU ALES ELIDE FIRE®

UȘOR DE UTILIZAT

Proiecte de succes &
Studii de caz

Portofoliul de clienți ai bilei extinctoare automate ELIDE FIRE® include o varietate de domenii, cum ar fi echipamente aflate sub tensiune (maxim 5000 V), centrale eoliene, fabrici de cherestea, spitale, clădiri de birouri, depozite marfă, spații comerciale, silozuri, benzinării, spații tehnice și electrice, centrale de gaz/boilere, garaje, depozite cu materiale inflamabile.