DEVINO DISTRIBUITOR ELIDE FIRE®

Ai susținerea noastră pentru dezvoltarea afacerii

Ia parte la succesul acestui produs

VREI SĂ DEVII DISTRIBUITOR ELIDE FIRE®?

ELIDE FIRE®, este lider în domeniul siguranței incendiilor, este în căutarea de parteneri de distribuție puternici pentru a-și extinde prezența pe piața din România. Distribuitorii sunt cheia succesului nostru, iar noi investim în aceștia prin oferirea de prețuri competitive, acces la resursele noastre corporate, suport tehnic și de marketing.

Suntem mândri să vă prezentăm produsele noastre de înaltă calitate, concepute pentru a proteja bunurile și viețile oamenilor. Bila extinctoare automată ELIDE FIRE® este un produs autorizat IGSU și este premiat internațional la târgurile de invenții, iar prin distribuția lor, puteți să oferiți clienților dvs. o soluții completă de siguranță a incendiilor, net superioară extinctoarelor tradiționale.

Dacă sunteți o companie care își dorește să se alăture echipei noastre de distribuție, vă invităm să explorați oportunitatea de a deveni distribuitor al produselor ELIDE FIRE®. În calitate de partener, veți avea acces la un portofoliu complet de produse, prețuri competitive, suport tehnic și de marketing constant.

Nu mai așteptați, completați formularul de mai jos pentru a deveni parte a succesului ELIDE FIRE® și să oferiți clienților dvs. soluții inovatoare de siguranță incendiilor.

Contactați-ne

Echipa ELIDE FIRE® vă stă la dispoziție pentru informații suplimentare despre produsele noastre, comenzi și informații despre cum să deveniți distribuitor.

Acord expres al politicii de confidentialitate

Pentru a putea trimite mesajul vă rugăm să bifați căsuțele de mai jos. Compania noastră nu va trimite detaliile dumneavoastră unei terțe părți și nici nu vă va bombarda cu mesaje de tip spam.