Bila extinctoare Elide Fire®

Cel mai simplu și sigur mod de a stinge un incendiu

Bila extinctoare Elide Fire®

Bila extinctoare ELIDE FIRE® se bazează pe o tehnologie revoluționară care oferă soluții mult mai avansate decât extinctoarele portabile, avănd un sistem de activare automată la contactul cu flacăra. Acestă bilă acoperă un spațoi de 8-10 mp. Este recomandată pentru spații industriale, birouri, depozite, etc.

Elide Fire Ball este certificată pentru utilizare în Comunitatea Europeană și asigură conformitatea produselor cu cerințele UE.

PREȚ: 1.071 RON

Prețul include TVA.

CUMPĂRĂ ACUM
Vei fi redirectat către magazinul online Elide Fire

Bila extinctoare ELIDE FIRE® se bazează pe o tehnologie revoluționară care oferă soluții mult mai avansate decât extinctoarele portabile. Limitele și problemele asociate metodelor de stingere convenționala (întreținere, instruire etc.) sunt la originea dezvoltării sale. Este ușor de folosit și asigură protecție permanentă, deoarece se auto-activează în prezența unei flăcări, fără intervenția omului.

Bila extinctoare originală ELIDE FIRE® a fost creată ca răspuns la densitatea tot mai mare și continua a comunităților urbane care se confruntă cu un risc imens de dezastre potențiale legate de incendii. Necesitatea unei măsuri proactive de siguranță împotriva incendiilor devine evidentă.

Cum funcționează

Bila extinctoare ELIDE FIRE® este foarte ușor de utilizat și oferă protecție suplimentară, deoarece se auto-activează în prezența focului. Nu este necesară nicio pregatire sau vreo abilitate specială pentru utilizărea Bilei extinctoare ELIDE FIRE®. Este accesibil tuturor.

În doar 3 până la 10 secunde după contactul cu flacăra, detonatorul situat în interiorul Bilei extinctoare ELIDE FIRE® activează fitilul pe suprafața sa exterioară.
Se produce o explozie imediată: pulberea de stingere se dispersează pe o suprafață de până la 4 metri pătrați (echivalenta cu un stingător de incendiu standard de 2,5 kg). Forța exterioară a exploziei împinge apoi oxigenul din zona de incendiu, focul se stinge instantaneu prin acțiunea respirației.

Mod de utilizare

Este foarte simplu, aruncați mingea în foc, se va activa automat și se va dispersa imediat agentul de stingere pentru a stinge focul. Dacă se produce un incendiu într-o încapere neocupată, Elide Fire Ball se va activa în contact cu focul și va emite, în plus față de acțiunea sa de stingere, un semnal sonor în momentul detonării. Prin această caracteristică, bilele pot fi plasate oriunde există pericol de incendiu, cum ar fi în bucătăria dvs. sau deasupra punctelor de alimentare adesea supraîncărcate, în apropierea unui dulap electric, într-o mașină, într-o barcă... Pe scurt, tot ce vrei să protejezi.

Utilizare activă: Când un foc izbucnește, aruncați pur și simplu mingea spre foc. Acesta va intra în contact cu flăcările și va activa în 3 până la 10 secunde. Nu există părți mobile sau electrice: bilele au diametrul de 152 mm și cântăresc 1,3 kg (+/- 0,2 kg), este foarte ușor de utilizat.

Utilizare activă bila ELIDE FIRE®

Utilizare pasivă: Una dintre cele mai importante beneficii ale bilei extinctoare este că se în cazul în care se produc cele mai multe incendii, se va activa automat când intra în contact cu flacăra.

Cea mai bună opțiune pentru utilizarea pasivă este instalarea mingii în locurile cele mai vulnerabile. Bilele pot fi fixate pe un suport sau pur și simplu plasate pe o suprafață plană, vizibile și usor accesibile. Zonele cele mai recomandate sunt zone cu risc ridicat, cum ar fi dulapuri electrice, bucătarii, încăperi de depozitare, compartimente pentru motoare etc.

Utilizare pasivă bila ELIDE FIRE®

Care sunt avantajele Bilei extinctoare ELIDE FIRE®?

Auto-activare
Bila se activează chiar și într-un spațiu sau într-o zonă neocupată asigurând rolul de supraveghere 24 / 24h.
Ușor de utilizat
Nu există parți mobile sau componente mecanice. Cost zero de instruire
Compactă și ușoară
Diametrul bilei este de 152 mm și greutatea sa de 1,3 kg (+/- 0,2 kg) astfel încât produsul este de compact și ușor de depozitat sau de utilizat.
Avertizare sonoră
Sunetul de 120 dBA anunță imediat persoanele din imediată apropiere ceea ce face ca bila să devină instrumental perfect pentru spații mari de depozitare.
Cresterea securității utilizatorilor
Nu este nevoie să vă apropiați de pentru a stinge focul.
Nu există alarme false
Bila nu se activează în absența focului
Flexibilitate în montaj
Designul sau estetic și instalarea ușoară permit ca acestă să fie pur și simplu asezat pe o masă sau suspendat pe un perete datorită suportului metalic
Nu este necesară întreținerea
Timpul de performanță al produsului este de 5 ani, timp în care nu este necesară nicio acțiune de inspecție sau întreținere.
Cel mai avantajos cost de protectie
In calitate de utilizator, veți beneficia de cea mai rentabilă protecție pe toată durată de viață a produsului.
Respectarea mediului
Nu polueaza mediul inconjurător. Elide Fire este compus din agenți de stingere biodegradabili.
Siguranță în exploatare
Forța generată de activarea mingii nu este periculoasă pentru oameni.

Calitate recunoscută la nivel mondial

ElideFire® este o invenție brevetată care a beneficiat de peste 50.000 de teste de asigurare a calității pentru a asigura performanța sa. În plus, produsul a câștigat medalia de aur pentru cea mai bună inovație În Eureka inovație Europe Awards, medalia de bronz la Premiul Genius al Japoniei, OMPI Medalia de aur Premiul, Medalie de Aur Premiul KIPA Coreea Medalia de aur de Sud, de aur a Agenției Federale pentru Știința și Inovare a Federației Ruse și de Consiliul Național de Cercetare din Thailanda. Elide Fire Ball este certificată pentru utilizare în Comunitatea Europeană și asigură conformitatea produselor cu cerințele UE.

Standarde internationale respectate de bila ELIDE FIRE®

Caracteristici tehnice

Greutatea agentului de stingere 1,3 kg (+ sau - 0,2 kg)
Greutate totală 1,5 kg (+ sau - 0,2 kg)
Diametru 15,2 cm
Timp de activare 3 - 10 secunde în contact cu flacăra
Avertizare 120-140 dBA
Asigură stingerea incendiului pentru o suprafață de 8 - 10 mp
Tip produs Stingător pirotehnic
Categorie produs P1, NEC: 4,0 grame
Marcajul CE NB 1395 - P1-0128 / 2010 (standard european)

Elide Fire asigură stingerea și monitorizarea următoarelor clase de incendiu

Clasa A - Foc uscat (lemn, hârtie, țesături ...)
Clasa B - Incendii (lichide inflamabile, materiale plastice ...)
Clasa C - Incendii de gaze (propan, butan ...)
Clasa E - Incendii electrice
Clasa F - Incendii legate de ajutoarele de gătit

Descarcă documentație tehnică

DOCUMENTAȚIE TEHNICĂ (.pdf)

Proprietatea intelectuală a produsului este brevetată:

  • PCT WIPO Patentul internațional nr. WO2008 / 150265
  • Brevetul European nr. 2160233
  • Brevetul Thailandez nr. 18966
  • Patentul Eurasian nr. 200802044
  • Brevetul Turcia Nr. TR2008 09279Y
  • Brevetul US nr. US 6796382 la Oficiul mărcii
  • Brevetul de invenție Chinezesc nr. ZL 02829433.5
  • Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI) nr. PCT / US / 2002/025158

Procesul de fabricație este certificat ISO 9001: 2008 (Managementul Calității).

CLIENȚII NOȘTRI

Contactați-ne

Echipa ELIDE FIRE® vă stă la dispoziție pentru informații suplimentare și comenzi.

Acord expres al politicii de confidentialitate

Pentru a putea trimite mesajul vă rugăm să bifați căsuțele de mai jos. Compania noastra nu va trimite detaliile dumneavoastra unei terte parti si nici nu va va bombarda cu mesaje de tip spam.